Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

MÁRKÁTÓL FÜGGETLEN AUTÓ / MOTOR szerviz & karosszéria


A Szallerbeck márkakereskedés 1997 áprilisában nyílt meg, akkor még 2 autószerelő kollégával, 1 állásos szervizzel. Cégünk gyors és ütemes fejlődése szinte megkövetelte az új, nagyobb, korszerűbb műhely kialakítását. Így 1998. májusában már 3 állásos modern szervizben kezdhettek dolgozni a képzett, és nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink.

 

 

Az egyre több eladott, majd szervizelt gépkocsi, valamint ügyfélkörünk ütemes bővülése magával hozta azt az igényt, hogy építsük fel a sérült gépjárművek számára karosszéria- és fényezőműhelyünket. 2002-re meg is valósult a Honda márkanévhez méltó, modern, professzionális eszközökkel, technológiával, színvonalas munkafelvételi irodával, továbbá a helyszíni kárfelvétel is teljes körűen biztosítottá vált.

 

2004-ben új, közel 400 m2 –es modern bemutatótermünk megnyitásával hibrid szalonná váltunk, hiszen elkezdtük forgalmazni a Honda motorkerékpárokat is. A szervizben helyet kapott egy motorszerelő állás és a szakképzett kollégákkal megkezdődött a motorkerékpárok szervizelése is. Kibővült alkatrész raktárunk, amely rengeteg tartozékkal felszerelt a gyors kiszolgálás érdekében, emellett igyekszünk az egyéb felmerülő kiegészítő tartozék- és alkatrészigényeket is a legrövidebb határidőn belül teljesíteni.

 

További fejlesztésként 2009 ősszén a szerviz munkafelvételi iroda bekerült a bemutatóterembe, így lehetővé téve az ide érkező ügyfeleink számára, hogy még kényelmesebb és kellemesebb körülmények között tárgyalhassanak kollégáinkkal, továbbá a várakozási idő is családias környezetben történhessen. Továbbra is nyitott maradt azonban a szervizünk, ahol igény szerint minden munkafázis megtekinthető.

 

A munkafelvevő iroda bemutatóterembe kerülésével párhuzamosan, a mai igényekhez és elvárásokhoz igazodva megkezdtük a szervizrészlegünk fejlesztését, mely így 3 állásból már 6+1 állásra bővült. Kollégáink száma is emelkedett, immár: két autószerelő, egy motorszerelő, villamossági szerelő, autómosó, szervizvezető és alkatrész értékesítő kolléga látja el a napi szerviz feladatokat. Munkatársaink folyamatos képzéseken vesznek részt, amely biztosítja a gyors és szakképzett javítást. A munkálatokat 2010. tavaszán befejezve egy korszerű, versenyképes, az ügyfeleink teljes körű kiszolgálását lehetővé tevő szervizben várjuk szeretettel az autó- és motortulajdonosokat!

 

Szolgáltatásaink:

 

 • Garanciális, márkától függetlenül garancia-időn túli javítás,
 • Kiegészítő tartozékok értékesítése, beszerelése,
 • Klímatisztítás,
 • Gépjármű eredetiség vizsgálat,
 • Állapotfelmérés,
 • Vizsgára felkészítés,
 • Gyári és garantált minőségű után gyártott alkatrészek értékesítése, beszerelése,
 • Márkától független karambolos javítás, teljes körű helyszíni biztosítás ügyintézéssel (jogalap esetén),
 • Autófényezés, korszerű, környezetbarát technológiával,
 • Ügyfélváró internet elérhetőség (WiFi),
 • Folyamatos gumiabroncs akció.

 

allianz logo

Allianz Hungária Biztosító Rt.

Szerződött javító partnerünk