Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Jazz 2015 - Rizsfelfújt


Jazz kép

Kezdjük rögtön a belső terével, melynek helykínálata tovább bővült a B-kategóriás padlólemeznek köszönhetően. Különleges megoldásai ügyes kihasználhatóságot eredményeznek, az anyósülés alatt elrejtett, alacsony profilú tank révén a hátsó sor alatti tér felszabadul, ezzel lehetőséget nyújtva a bevezetőben már emlegetett Mágikus Ülésrendszer® használatára. Különben ugyanerre a platformra épül az új HR-V is. Úgyhogy nem véletlen, hogy mindaz elmondható a Jazzről, ami a HR-V-ről is, a konstrukció számtalan módon variálható. „Utility", azaz haszonjármű üzemben például a támlák egészen előredőlnek, így hatalmas, síkpadlós raktér várja a csomagokat. „Tall" állásban viszont az ülőlapok függőleges pozícióba kerülnek, ezáltal a padlótól a plafonig megpakolható a Jazz. Végül pedig „Long" beállításnál az első utasülés is előredől, hogy a kifejezetten hosszú tárgyak is gond nélkül bepakolhatók legyenek a japán kiskocsiba. 

Ugrás a teljes cikkre...

A Párizsi Autószalonon mutatkozik be az európai Honda Jazz legújabb generációjának prototípusa


A Párizsi Autószalonon mutatkozik be az európai Honda Jazz legújabb generációjának prototípusa

Ugrás a teljes cikkre...

Új Honda Jazz - Párizsban koncepcióként látható, nálunk már most


Párizsban debütál a teljesen új Honda Jazz

Minimális méretnöveléssel, eredeti koncepcióját megtartva, de teljesen új modellként érkezik a Honda Jazz harmadik kiadása.

Ugrás a teljes cikkre...

Most már hozzánk is jön az új Jazz?


Egy egész év eltelt már azóta, hogy bemutatták a Honda Fitet, a Jazz tengeren túli testvérét. Épp ideje lenne, hogy leváltsák vele a nálunk 2008 óta árult második generációt.

Ugrás a teljes cikkre...

Törpe-Hondából hibrid méregzsák?


A Honda idén nyáron már hivatalosan is megmutatta a harmadik generációs Jazzt (számos országban Fit néven ismert), mely eddig elsősorban kiváló helykihasználásának és kategóriájában kiemelkedő méretű belterének köszönhette sikereit. Most azonban úgy tűnik, hibrid méregzsákot is faragnak belőle.

Ugrás a teljes cikkre...