Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Kilencfokozatú automata váltó és csodadízel a Honda CR-V-ben


Honda CR-V frissítés: 160 lóerős is lehet az 1.6-os dízel

Megvan a Honda VTi motorja a kilencvenes évekből? 1.6-os és 160 lóerős. Pont ilyen a most debütáló i-DTEC dízel, csak sokkal takarékosabb.

Ugrás a teljes cikkre...

Új Honda CR-V, elképesztő dízelmotorral


A Honda alaposan átdolgozta a CR-V európai változatát, méghozzá a képek alapján úgy néz ki, előnyére, de nem csak a kozmetikai változtatások figyelemre méltóak. Az új dízelmotor és a hozzá tartozó, szintén friss automata váltó is élvonalbeli megoldásnak tűnik az adatok alapján.

Ugrás a teljes cikkre...

Itt az első kép a megújult Honda CR-V-ről


Kiszivárgott gyári képen a legújabb Honda CR-V

Már harmadik éve van piacon, ezért idén őszre egy kicsit felfrissítik a Honda SUV-ját. Orra stílusosabb és modernebb lett.

Ugrás a teljes cikkre...

Az idei első negyedév értékesítési adatai alapján a Honda CR-V a legnépszerűbb szabadidő-autó a világon


Újfent bebizonyosodott,

...hogy a Honda CR-V a világ egyik legkelendőbb szabadidő-autója, az idei első negyedév értékesítési adatai alapján ugyanis a japán SUV-ból fogyott a legtöbb saját kategóriájában. A járműipari adatok begyűjtésére és elemzésére szakosodott Focus2Move kiadványa szerint 2014 első három hónapjában 165 017 új Honda CR-V-t adtak el világszerte, míg tavaly ugyanebben az időszakban 161 837 példány talált gazdára. 

Ugrás a teljes cikkre...

Nem az, aminek tűnik. Honda CR-V 1.6 i-DTEC teszt


Honda CR-V 1.6 i-DTEC teszt

Tavaly a Honda egyterűként is kiváló szabadidő-autója is megkapta a márka új, szupertakarékos kisdízelét. Vajon elég bele?

Ugrás a teljes cikkre...