Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

civic tourer logo button pdf arlista rovidbutton pdfkatalogusbutton pdfarlistabutton teli kerek

Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC - Rekordkísérlet


2015. június elsején a Honda európai kutatási és fejlesztési központjának két munkatársa beveti magát a Civic Tourerbe, és transzkontinentális túrára indul a belgiumi Aalstból. Hollandián és Németországon is átvezető útjuk során az óramutató járásával megegyező irányba járják körbe földrészünket, s a tervek szerint 25 nappal később, június 25-én érnek majd vissza, egészen pontosan 13 614 kilométert téve meg.

Ugrás a teljes cikkre...

Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC - Mese egy teherűrhajóról


Írta: Mészáros Gergely

A Holdra azért nem utaznék vele. Nem kifejezetten a Civic Tourer hibájából – igaz, repülni, azt nem tud -, hanem mert 2-3 óránál többet nem bírok egy helyben ülni egyfolytában. Szóval, muszáj időnként kiszállni, nyújtózkodni egyet, márpedig a Holdra menet elég nehéz lenne ezt megoldani egyelőre.

Ugrás a teljes cikkre...

Plusz lóerők és bővülő Honda-család


Bár néha úgy érzem, hogy ez a kilenchetes nagyszünet a WTCC-ben hosszabb, mint egy Tolsztoj-regény, azért vannak események a sorozat háza táján. Jön az új motorcsomagunk?

Ugrás a teljes cikkre...

A Jedi visszatért!


Gyönyörű második hely! Norbi megverte a mumusokat! Mindjárt kettőt! Emberek, ez volt az a futam, amire mindannyian vártunk! Tényezők voltunk és nem áldozatok! Keményen, tökösen, kicsattanó formában! Lopez kettőt nyert hazájában, könyörgöm, naná, tavaly Barth bugyikék BMW-jével is sikerült. Egy Citroennel ne menne neki?

Ugrás a teljes cikkre...