Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

civic5d logo 25pxbutton pdfkatalogusbutton pdfarlista

TOVÁBBFEJLESZTETT DÍZEL ERŐFORRÁSSAL BŐVÜL A HONDA CIVIC MOTORPALETTÁJA


  • Az 1.6 literes i-DTEC hajtómű 2018 márciusától elérhető
  • A fejlesztések eredményeként még tartósabb dugattyúkat alkalmaztak, illetve jelentősen csökkentették a hengerek súrlódási tényezőjét
  • Valós körülmények között végzett tesztek igazolják az erőforrás alacsony CO2-kibocsátását
  • Az 1.6 i-DTEC teljesítménye 120 lóerő, míg legnagyobb forgatónyomatéka kereken 300 Nm

Ugrás a teljes cikkre...

Plusz lóerők és bővülő Honda-család


Bár néha úgy érzem, hogy ez a kilenchetes nagyszünet a WTCC-ben hosszabb, mint egy Tolsztoj-regény, azért vannak események a sorozat háza táján. Jön az új motorcsomagunk?

Ugrás a teljes cikkre...

A Jedi visszatért!


Gyönyörű második hely! Norbi megverte a mumusokat! Mindjárt kettőt! Emberek, ez volt az a futam, amire mindannyian vártunk! Tényezők voltunk és nem áldozatok! Keményen, tökösen, kicsattanó formában! Lopez kettőt nyert hazájában, könyörgöm, naná, tavaly Barth bugyikék BMW-jével is sikerült. Egy Citroennel ne menne neki?

Ugrás a teljes cikkre...

Együtt a csapat! Kezdünk!


Az utolsó pillanatban, de büszkén jelentem be, a piros-fekete-szürke lesz az idei divat, ami egyben azt is jeleneti, hogy a MOL immáron harmadik éve csapatunk egyik legfontosabb tagja lesz. Köszönjük a bizalmat, immáron sokunk nevében, mert azt hiszem, ez már régen nem csak rólunk szól.

Ugrás a teljes cikkre...

Honda újdonságok a 2014-es Genfi Autószalonon - 3. rész


A ranglétra legfelső fokán – Castrol Honda Civic WTCC 2014

Tavaly a Honda versenyzői 20 alkalommal állhattak dobogóra a túraautó-világbajnokságon, így nem meglepő, hogy a márka a 2014-es szezonban is rajthoz állítja autóit a versenysorozatban.

Ugrás a teljes cikkre...