Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Eseményeink

Motorkiállítás - Hungexpo


2013. március 22-24., Hungexpo, Budapest

mappa motorkiallitas2013. Március 22-24-én a budapesti Hungexpo területén idén is megrendezték a Budapest Motor Fesztivált. A Szallerbeck Motor - motoros ruházati üzletünk saját standdal jelen volt az eseményen, a hagyományokhoz híven, a Safety-Hungary szomszédságában.

Ugrás a teljes cikkre...

Motorozz biztonságosan!


2013. március 23, Sajtótájékoztató, Budapest

mappa motorozz biztonsagosan'Havazás ide, hideg oda, a motoros szezont hivatalosan is megnyitották. Ha minden igaz, 2013 a biztonság jegyében zajlik majd, legalábbis erről próbáltak minket meggyőzni az állami szervek képviselői.

Ugrás a teljes cikkre...

Utazási kiállítás - Hungexpo


2013. március 2, Hungexpo, Budapest

mappa utazasi kiallitasIdén sikerült részt vennünk az utazási kiállításon is. A Honda egy játékot indított el, melynek fődíja egy Honda Vision 50 robogó volt, illetve egyéb értékes ajándékokat is nyerhettek a játékban részt vevők. A játékszelvény letölthető ide kattintva. Világjáró Magazin cikk pedg itt nyitható meg.

 

Ugrás a teljes cikkre...

BNI - Nemzetközi Networking Hét


2013. február 21, Material Center, Budapest

mappa bni kisgepA Honda Szallerbeck - Kisgépeket állított ki a Zöldkert Stúdió standján a BNI (http://www.bni-hungary.com/) Nemzetközi Networking Héten.

Ugrás a teljes cikkre...