Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Eseményeink

Open Road Fest - Szallerbeck módra :)


2013. június 5-9, Open Road Fesztivál, Alsóörs

mappa openroadfestEgy kis Alsóörs, avagy négy nap egy motoros fesztiválon. Jó hangulat igényes programok, jó koncertek mi szem szájnak ingere. 

Ugrás a teljes cikkre...

Az ORFK-OBB átvette a Sulimoped program robogóit.


2013. május 8, Safety-Hungary, Budapest

mappa orfk-obb-suli-mopedDr. Pintér Sándor belügyminiszter úr kezdeményezésére az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság 2013. február 4-én kísérleti jelleggel elindította a „SuliMoped" programot. A program kísérleti jelleggel indul útjára, elsőként Békés, Borsod, Nógrád, Pest és Szabolcs megyékben. A projektbe bekapcsolódott több társadalmi szervezet és cég is. A robogók beszerzésében a Honda Szallerbeck is segédkezett.

Ugrás a teljes cikkre...

WTCC - Hungaroring, Michelisz Norbert, Zengő Motorsport


2013. május 4-5, Hungaroring, Mogyoród

mappa hungaroringA Honda az új Civic modellel visszatért a FIA Túraautó-Világbajnoksákba (WTCC). A magyarországi futam május 4-5-i hétvégén a Hungaroring-en került megrendezésre. Michelisz Norbert - autóversenyző a Zengő Motorsport alakulatával vett és vesz részt a bajnokságban, melynek futamait ide kattintva követheti.

Ugrás a teljes cikkre...

Honda Motoros Majális - Kunmadaras


2013. május 1, Honda Motoros Majális, Kunmadaras

mappa kunmadarasÉvről-évre egyre több motorost és "nem motorost" csábít a motoros szezon kezdetének számító Honda Majálisára Kunmadaras. Csapatunk pedig minden kunmadarasi esemény egyik főtámogatójaként van jelen.

Ugrás a teljes cikkre...

Hungaroring - Szezonnyitó Motoros Nap


2013. április 7, Hungaroring, Mogyoród

mappa hungaroring szezonnyitoA 2013-as motoros szezon kezdete sajnos a rossz időjárási feltételek miatt elég döcögősen indult. A Hungaroringen a paddock rész egyik boxában felállított Honda ruházati termékeket felvonultató standjával vártuk az ide kilátogatókat. Délután pedig egy nyílt nap keretein belül mindenki, aki komplett bőrruhával jött bemelegíthette a téli időszakban pihentetett reflexeit és a szezon első napsugaraiban róhatta a köröket a ring izgalmas pályán.

 

Ugrás a teljes cikkre...