Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Eseményeink

Évadnyitó Nemzetközi Honda Találkozó


2014. Április 12, Szallerbeck Évadnyitó Nemzetközi Honda Találkozó, Kiskunlacháza

mappa civic tourer bemutatoIdei év első nagyszabású Honda-s eseménye a Kiskunlacházán megrendezett Nemzetközi Honda Találkozó, melynek már sokadik éve nemcsak érszt vevői, hanem névadói is vagyunk. Ezúttal lehetőség volt a raktárkészletünkön lévő eredeti gyári Honda alkatrészeket 50 %-os kedvezménnyel a helszínen megvásárolni. Emellett Honda ruházattal és souvenir termékekkel vártuk a Honda rajongókat.

Ugrás a teljes cikkre...

Új Honda CIVIC TOURER - Bemutató nyílt hétvége


2014. Március 7-9, Új Honda CIVIC TOURER - Bemutató nyílt hétvége, Honda Szallerbeck

mappa civic tourer bemutatoEz alkalommal bemutattuk a Honda legújabb kombi modelljét, a Honda Civic Toruer-t. A rendezvényen alkalom nyílt megismerni ezt a "KÍVŰL ÓRIÁSI, BELÜL HATALMAS" kombi autót. Modellről bővebben ide kattintva olvashat.

 

 

Ugrás a teljes cikkre...

Új CTX700 bemutató nyílt hétvége


2014. Február 8, Új Honda CTX700 bemutató nyílt hétvége, Honda Szallerbeck

mappa ctx700 bemutatoÚj Honda Túra motor jelent meg idén elsőként. A CTX700 bemuatatására Február 8-án került sor.

Ugrás a teljes cikkre...

Új 1.6 dízel Honda CR-V - bemutató nyílt hétvége


2013. November 8-10, Új 1.6 dízel Honda CR-V - bemutató nyílt hétvége, Honda Szallerbeck

mappa nyilt hetvege cr-v 1.6Újabb motorral bővült az igencsak sikeresnek mondható CR-V SUV palettája, mely nem más, mint az 1,6 dízel (120LE) változat. Péntektől vasárnapig tartott a bemutató, melyre folyamatos érdeklődés volt a három nap során. A tesztelők között akadt, akinek jelenleg is dízel CR-V-je van, a 2,2-es erőforrás, mégis elégedetten konstatálta, hogy mit tud a "kistestvér".

Ugrás a teljes cikkre...

Új hibrid Hondák az önkormányzatnál


2013. Október 22, Új hibrid Hondák az önkormányzatnál, Honda Szallerbeck

mappa onkormanyzatKét újabb hibrid hajtású gépkocsit adott át használatra a XVIII. kerületi önkormányzatnak a Honda cég, amelynek zöld programja keretében a múlt ősz óta három személyautó és két – ugyancsak környezetbarát hajtású – robogó áll a hivatal dolgozóinak rendelkezésére.

Ugrás a teljes cikkre...