Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Autó hírek

Álterepjáró a családnak


Kinézetre igazi CR-V, annak lassan másfél évtizedes, rajongótábort gyűjtő hagyományával. Ami viszont nem látszik - ez az autó valamiért nagyon más.

Bátran kimondhatjuk, hogy mostanában divat a terepjáró, úgy értem azok a terepjárók, amik nem is azok valójában és soha nem mennek terepre, csak úgy néznek ki, mintha. Ha viszont nem megyünk terepre, akkor minek cipeljük a felesleges hajtásláncot, elég az egyszerű elsőkerék-hajtás, úgyis terepjárónak nézünk ki, senki nem néz alánk. Esetleg majd csúszós úton csodálkoznak, hogy miért nem tudunk úgy elindulni, ahogy egy négykerekes teszi.

Ugrás a teljes cikkre...

Michelisz Norbi megkapja a tutit


Amikor nemrégiben az Égéstér-adásunk vendége volt, akkor még csak halvány lehetőségként merült fel az, hogy a tavalyi év legsikeresebb hazai autóversenyzője - Michelisz Norbert - esetleg márkát váltana. Erre nem sok esély volt, hiszen az anyagi lehetőségek meglehetősen behatároltak, a Zengőmotorsport sem lapátolja a pénzt egyik sarokból a másikba.

Ugrás a teljes cikkre...

Hondára vált a Zengő Motorsport!


A Honda Hungary Kft. nagy büszkeséggel és örömmel osztja meg az alábbiakban a Zengő Motorsport legfrissebb közleményét.

Sajtóközlemény
2013.01.10.

A Zengő Motorsport örömmel jelenti be, hogy a Honda műszaki támogatásával Michelisz Norbert Honda Civic WTCC típusú, új, gyári fejlesztésű versenyautóval áll rajthoz a túraautó-világbajnokságon a következő két szezonban.

Ugrás a teljes cikkre...

Michelisz BMW-ről Hondára vált


Csúcstechnikával az abszolút vb-cím a magyar csapat célja

Két év BMW-zés után Michelisz Norbert ismét fronthajtású autóval, a legújabb Honda Civic volánja mögött folytatja pályafutását a WTCC-ben.

Viszlát BMW, hello Honda! Régebben is volt szó a lehetséges váltásról, ami most már hivatalos és publikus: a túraautó-világbajnoksági résztvevő, a 2012-es Yokohama-kupában legjobb Michelisz Norbert Honda Civickel indul az idei (és a 2014-es) sorozatban. A Honda a tavalyi szezon végén szállt be a WTCC-be, újoncként egyszer már dobogós helyre is jó volt, alig mutatkozott lassabbnak az elitnél.

Ugrás a teljes cikkre...

Pont amennyi kell - Honda CR-V 2.2 Lifestyle teszt


Honda CR-V 2.2 Lifestyle teszt

Erőteljes, csendes dízelmotorral, kézi váltóval, közepes felszereltséggel járt nálunk a frissen megújult CR-V. Aki beleült, kedvelte, meggyőző autó.

Ugrás a teljes cikkre...