Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Autó hírek

Honda mérföldkövek 2015-re... ellátogattunk Ausztriába, láthattuk a jövőre érkező új modelleket!


Ausztria, Sankt Wolfgang

A Honda Motor Europe magyarországi Fióktelepének köszönhetően felejthetetlen élmény ért bennünket december elején hiszen meghívást kaptunk a csodás Ausztriába, Salzburg melletti kisvárosba, ahol nem mindennapi módon leplezték le előttünk  a 2015-ben várható új modelleket.

 

December 10-én szerdán érkeztünk Sankt Wolfgang-ba, a csodálatos egyedi adottságokkal rendelkező Scalaria Hotel-be. Nyáron nagy élet lehet itt, a repülős show-tól kezdve a vízisíelés, és csónakázáson át nyújt számtalan lehetőséget. A szálloda elsősorban konferenciákra van berendezkedve, a helyszín tökéletes választás volt a Honda részéről, hiszen olyan színpadi teremmel rendelkezik, mely páratlan körülmények között tette lehetővé az új Honda modellek prezentálását. 

 

Scalaria Hotel, Sankt Wolfgang, Ausztria
scalaria

 

scalaria 2 slacaria angi

 

Az első nap csak pihenésről szólt, este 5 óra körül érkeztünk és nem sokkal később már a szomszédos, tipikusan osztrákos "Dorf- Alm" étteremben gyűltünk össze a többi Honda kereskedővel egy közös, kiadós vacsorára. A 4 szomszédos ország Honda márkakereskedői voltak meghívva erre a 3 napos eseményre, jöttek az osztrák, cseh, szlovák kollégák és saját honfitársaink egyaránt. Lehetőségünk nyílt a közös nyelv - angol / német, vagy mindkettő - keverékén történő társalgásra. Mindenki izgatottan várta a másnapot.

 

CE Car Dealermeeting 2014 010 CE Car Dealermeeting 2014 032

 

 

Csütörtök reggel ébredés után igazi választékos reggeli, majd 10-től elkezdődött, amiért valójában jöttünk. Bemutatták számunkra a Honda Importőr Kollégái a 2015-s terveiket. Roland Berger Úr a Honda Central Europe elnöke is tiszteletét tette az értekezleten, sok hasznos iformációt tudtunk meg tőle.

 

Roland Berger - Honda Central Europe elnöke
CE Car Dealermeeting 2014 057

 

Mit hoz a jövő év? Honda-ból sok izgalmat, az biztos!

 

countdown 2015

 

 • Honda Civic 2015

 

Elsőként az év év elején nemsokára begurulnak a megújult Honda Civic modellek, az 5 ajtós és a kombi változat is "ráncfelvarrást" kap. A lámpa és a hűtőrács design-ja megújult, és a belső térben is lesznek változtatások. Új kerékgarnitúrákkal és színválasztékkal bővül a modell paletta. Megjelenik egy új ún. "Brilliant Sporty Blue" szín és a korábbi kedvelt "Urban Titanium Metallic"-ot felváltja a Golden Brown Metallic. Motorikusan változatlanul az 1.4 és 1.8 benzines, valamint 1.6 diesel változatok maradnak a kínálatban, - szigorított károsanyag kibocsájtással - , ugyanakkor a modellek felszereltségei tovább gazdagodnak. 

 

 

civic 5d 2015 01 civic 5d 2015 02

  

civic 5d 2015 03 civic 5d 2015 04

 

 

 • Honda CR-V 2015

A kedvelt SUV autónk a Honda CR-V is új köntöst kap jövőre. A Honda új arculatának megfelelő ráncfelvarráson esett át, illetve a 2.2-es diesel motor mellett az 1.6 -os Earth Dream diesel motorváltozatok fogják átvenni a stafétát.

Újdonság, hogy 9 fokozatú automatával is előrukkolnak és az 1.6-os diesel kapható lesz 160 LE-s, 4WD-s összerékhajtással is! 

Érdekesség még, hogy a közkedvelt ADAS vezetést támogató rendszer mellett egy ún. Honda SENSING rendszerrel rukkolnak elő, mely az "Executive" felszereltségben lesz rendelhető, illetve az ütközés erejét mérséklő rendszer  mellett az aktív sávtartó asszisztenssel, intelligens adaptív tempomattal és gyalogos érzékeléssel egészül ki.

 

Kapcsolódó cikk:

 

adas

 

honda cr-v 2015 1 honda cr-v 2015 2

 

honda cr-v 2015 3 honda cr-v 2015 4

 

 •  Honda Connect

Az új Honda Connect információs és audiorendszer alapfelszereltség lesz a 2015-ös Civic 5ajtós, Civic Tourer és CR-V modellekben.

 • A Honda Connect nem csak kényelmesebbé teszi az utazást, hanem a kommunikációt is megkönnyíti
 • Szolgáltatásainak széles választékából hétcolos kijelzőn válogathat a vezető
 • Okostelefonokra jellemző használat: érintés és simítás
 • Villámgyors működés az iparág legfejlettebb kétmagos processzorainak köszönhetően

Honda Connect rendszerről bóvebben ide kattintva olvashat!

 

 •  Honda HR-V és Jazz

Leleplezték az ősszel várható új Honda Jazz és HR-V modelleket is. Nyolc év után visszatér az új HR-V, mely a szabadidő autó kategóriában várhatóan tarolni fog. A Honda Jazz 2015-ös változata dögösebb lesz és teljesen új karosszériával a  korábbinál is tágasabb utastérrel tör be a piacra. Egy rendkívül látványos táncos bemutatóval leplezték le előttünk őket, nézze meg az alábbi videót:

 


 

hr-v jazz 1 hr-v jazz 7

 

hr-v jazz 9 hr-v jazz 10

 

 

 • Forma 1

Frissen értesültünk arról is, hogy a 2015-ben megrendezésre kerülő F1-es futamokon a Honda színeiben Fernando Alonso ás Jenson Button is indul!

 

Kapcsolódó cikk:

 

 • Honda Civic Type-R 2015

Utoljára egy gyöngyszem következzék, mely mi más lehetne, mint a Civic Type-R! Bámulatos, elvarázsolt mindannyiunkat. Egyelőre sokat nem fűznénk hozzá, a képek magukért beszélnek, tekintsék meg az alábbi videót:

 


 

20141211 222557 20141211 222622

 

20141211 222700 honda civic type-r 2

 

 

 Kapcsolódó cikkek:

 

Köszönjük a Honda Importőrének, hogy jelen lehettünk e rangos eseményen! Hajrá Honda 2015-ben is!

 

Írta: Szallerbeck Angéla